Nemzetközi foci sport

Súlyosan megsérült, véget ért a Dortmund-csillag szezonja

Hakimi lábközépcsont-törést szenvedett.

Lábközépcsont-törést szenvedett a Wolfsburg elleni hétvégi bajnokin, így véget ért a szezonja a Borussia Dortmund marokkói védőjének, Achraf Hakiminek.

Magyar kapust igazolt a Juventus
A Haladástól távozó Senkó Zsombor két évre írt alá.

A BVB-ben a Real Madrid kölcsönjátékosaként szereplő fiatal játékos már el is utazott Madridba, ahol megműtik a lábát. A 20 éves játékos kiesése nagy érvágás a Dortmundnak, ugyanis a csapat alapembereként a mostani idényben 28 tétmeccsen 7 gólpasszt osztott ki, és a sárga-feketék szombaton a Bayern vendégeként játszanak fontos mérkőzést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!