Nemzetközi foci sport

Semmi különös, csak Mbappé megint győztes gólt lőtt a PSG-ben

A Toulouse otthonában nyertek 1-0-ra

A már gyakorlatilag bajnok, a tabellát 20 pontos előnnyel vezető PSG vasárnap este is nyert a francia élvonalban, méghozzá a Toulouse otthonában 1-0-ra. A győztes gólt ki más, mint a világbajnok Kylian Mbappé szerezte, akinek ez volt a 27. találata a bajnokságban.

Természetesen vezeti a góllövőlistát, a mögötte második Nicolas Pépé 18 találattal áll, csapattársa, Edinson Cavani pedig 17-tel a harmadik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!