Nemzetközi foci sport

Pár éve labdaszedőként csodálta Iscót, most gólt rúgatott vele

Két meccs, két gól, ez Francisco Alarcón Suárez, vagyis Isco mérlege, amióta ismét Zinédine Zidane-nak hívják a Real Madrid edzőjét. Ha nem is könnyen, de a Real 3-2-re legyűrte a hétvégi fordulóban az Huescát, és az első gólt Isco lőtte Brahim Díaz passzából.

A 19 éves Díaz januárban jött 15 millió euróért a Manchester Citytől, és a mostani mindössze a második meccse volt a bajnokságban.

Iscóval viszont régebbre datálódik a kapcsolatuk, mivel Díaz kisgyerekként labdaszedő volt a Málaga meccsein, így már akkor testközelből figyelhette mostani csapattársát.

Isco most az Instagram-oldalán osztotta meg két képet, az egyik 2012-ben készült, és még Málaga-játékosként Santi Cazorlával ünnepel rajta, miközben a háttérben Díaz figyeli őket labdaszedőként, a másik pedig a vasárnapi meccsen kapta el azt a pillanatot, amikor már együtt örültek a kettőjük főszerepléséből született gólnak.

“Brahim, miattad öregnek érzem magam” – poénkodott egy sort a 26 éves Isco a képaláírásban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!