Nemzetközi foci sport

Sven Bender irgalmatlanul megszívatta a saját kapusát

Mutatunk egy klasszikust az öngólok kedvelőinek.

A Hoffenheim–Leverkusen ütközettel indult a német Bundesliga 27. fordulója, fájdalom, Szalai Ádám gyomorproblémák miatt kénytelen volt kihagyni a mérkőzést.

Ishak Belfodil ugyanakkor ott volt a pályán, és nem is tétlenkedett, már a tizedik percben megszerezte a vezetést. Az algériai játékos góljára nem sokkal később a német Kevin Volland felelt, majd a szünet után Sven Bender tréfálta meg a saját kapusát.

A Leverkusen védője a nem sokkal korábban beálló Nadiem Amiri lövésébe piszkált bele, éppen annyira, hogy esélyt se adjon Lukas Hradecky kapusnak.

A 61. percben pedig már 3–1-re vezetett a Hoffenheim: Belfodil duplázott, hogy aztán Kramaric állítsa be a végeredményt.

Német bajnokság, 27. forduló

Hoffenheim–Bayer Leverkusen 4–1 (1–1)

Gólszerző: Belfodil (10. és 61.), Bender (51., öngól), Kramaric (79), ill. Volland (17.)

Íme a szerencsétlen mozdulat

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!