Nemzetközi foci sport

Ez a címlap sok mindent elárul Coutinho jövőjéről

A katalán Sport azt állítja, a távozást fontolgatja a brazil klasszis.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Philippe Coutinho fényes karriert futott be Barcelonában. A Liverpoolból érkező brazil futballista első idénye még elfogadhatóan alakult (18 bajnokin nyolc gól), ám a mostaniban csak szenved.

Az elmúlt hónapok eseményei után nem is olyan nagy meglepetés, hogy a katalán Sport pénteken a címlapján adta hírül: Coutinho a távozását fontolgatja. A lap úgy tudja, a 26 esztendős középpályás maga is érzi, hogy Lionel Messi mellett – akivel nagyszerű a kapcsolata a pályán kívül – képtelen igazán kibontakozni, ugyanakkor olyan vezérszerepre vágyik, mint korábban Liverpoolban.

A spanyol és az angol sajtó már többször hírbe hozta Coutinhót a Manchester United kapcsán, ám könnyebb útnak tűnik a liverpooli visszatérése.

Coutinho a távozáson töpreng? fotó: sport.es

Nyitókép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!