Nemzetközi foci sport

Az Espanyol egyetlen képpel vágott vissza a pimaszkodó Piquének

Szombaton városi derbi Barcelonában.

Beszámoltunk Gerard Piqué fellépéséről az egyik spanyol tv-show-ban, ahol kiderült, hogy a szexről is a Real Madrid jut az eszébe. Klikk a részletekért!

Az FC Barcelona védője a városi riválist sem kímélte, nevetve kijelentette, biztosan több pénzt keresett a focival, mint az Espanyol éves költségvetése.

Gyorsan jött a „válasz”: az Espanyol a hivatalos Twitter-oldalán közölt képpel jelezte, az igazán fontos dolgokat nem euróban mérik. A klub hangsúlyozta, náluk mindenki büszke a 119 éves múltra, a sikerekre, a kék-fehér mezre, és igyekeznek tiszteletben tartani az ellenfeleiket.

A pengeváltás érdekessége, hogy szombaton városi rangadót rendeznek Barcelonában, 16.15-től a Camp Nou-stadionban csap össze az FCB és az Espanyol. Piqué egyébiránt hosszú évek óta igencsak népszerűtlen az Espanyol-tábor körében: a szurkolók számtalanszor szidták minősíthetetlen szavakkal, és kijutott a „jóból” a labdarúgó párjának, Shakirának is…

Íme az Espanyol válasza Piquének

Nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!