Nemzetközi foci sport

Észbontóan szexit villantott a Real és Barca-kiszemelt barátnője

Nem panaszkodhat a válogatott sztár.

Az elmúlt hónapokban a Real Madriddal, a Barcelonával, a Manchester Uniteddel, a Cityvel és a Juventusszal is szóba hozták már az Inter Milan szlovák válogatott védőjét, Milan Skriniart. Úgy tűnik tehát, hogy a 24 éves védőnek a jövője miatt nem kell aggódnia, ráadásul a magánéletében is minden remekül alakul: a bulvárlapok megtalálták gyönyörű barátnőjét, a modellként ténykedő Barbora Hroncekova, aki az Instagram-oldalára a férfiszemnek igencsak kedves fotókat posztol. Íme néhány!

Csúsznak a fizetések, több százmilliós tartozás a Haladásnál?
Értesüléseink szerint árulják a klubot a tulajdonosok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbora Hroncekova 👸🏻❤ (@barborahr.fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 25., 2019, időpont: 5:13 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbora Hroncekova 👸🏻❤ (@barborahr.fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 20., 2019, időpont: 5:31 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbora Hroncekova 👸🏻❤ (@barborahr.fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2019, időpont: 4:31 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbora Hroncekova 👸🏻❤ (@barborahr.fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2019, időpont: 7:12 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbora Hroncekova 👸🏻❤ (@barborahr.fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 4:54 (PST időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!