Nemzetközi foci sport

Szívrohamban meghalt a Chapecoense légi katasztrófájának egyik túlélője

A brazil Chapecoense nevét a világon mindenhol megismerték 2016-ban, de nem a jó okból: november 28-án a kolumbiai Medellín közelében lezuhant a csapatot szállító repülőgép. A balesetben hetvenegyen haltak meg, köztük tizenkilenc labdarúgó.

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Kolumbiában
A gépen 81 fő utazott, köztük egy brazil focicsapat. A legfrissebb jelentések szerint 5 túlélő van.

Mindössze heten élték túl a katasztrófát, köztük Rafael Henzel újságíró is. A 45 éves férfi azonban szerdán, focizás közben szívrohamot kapott és meghalt az UOL Esporte beszámolója szerint.

Minden bizonnyal elhalasztják halála miatt a Chapecoense-Cricúmia Brazil Kupa-meccset, amelyen ő is dolgozott volna.

Nyitókép: Tercio Teixeira / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!