Nemzetközi foci sport

Nem Luis Enrique irányítja a spanyolokat kedd este

Személyes/családi okok miatt nem lesz ott a kispadon a kapitány.

A spanyol futballszövetség bejelentette, hogy Luis Enrique nélkül szerepel Spanyolország az esti Európa-bajnoki selejtezőn. Az F-csoport esélyese 20.45-től lép pályára Máltán (tv: Sport1), a szövetségi kapitány személyes okok miatt hiányzik.

Pirlo megnevezte a Bajnokok Ligája legfőbb esélyesét
Az olasz legenda szerint két együttes is erősebb a Barcelonánál.

Az RFEF közleménye nem tér ki rá, mit takar a „családi ok”, annyi bizonyos, hogy Luis Enrique helyett Robert Moreno vezeti Sergio Ramosékat.

Nyitókép: Jose Breton/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!