Nemzetközi foci sport

Látnod kell, ahogy Dele Alli szívatta Sterlinget – VIDEÓ

Nem lehet büntetlenül elaludni.

Érthetően kiváló a hangulat az angol válogatottnál, a háromoroszlánosok ugyanis két győzelemmel, összesen tíz rúgott góllal kezdték az Európa-bajnoki selejtezőket. Az angol sztárok éppen Montenegróba tartottak, amikor a repülőn elaludt a Manchester City klasszisa, Raheem Sterling, a társak pedig úgy gondolták, hogy kicsit megtréfálják: Dele Alli előbb a benyálazott ujját dugta a fülébe, de mivel attól nem ébredt fel, ezért később az orrát is befogta. Íme!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WTF ⁉️ @dele @sterling7

433 (@433) által megosztott bejegyzés, Márc 25., 2019, időpont: 1:53 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!