Nemzetközi foci sport

Döbbenet, hogy mit mondott Sergio Ramosról a válogatott csatár

A norvég Joshua King szerint egyáltalán nem játszik alattomosan és durván.

Mint ismert, a spanyol válogatott 2-1-re legyőzte Norvégiát Európa-bajnoki selejtezőn. A norvégok gólszerzője, a Bournemouth csapatában szereplő Joshua King a találkozó után arról nyilatkozott, hogy a spanyolok csapatkapitánya, a nagyszerű sorozatot produkáló Sergio Ramos egyáltalán nem olyan alattomos és durva a pályán, mint ahogy sokan gondolják.

Szalai Ádám: Világszínvonalú a szurkolótáborunk, imádok magyarnak lenni
A horvát válogatott ellen egyenlítő támadónk méltatta a fanatikusokat a fantasztikus győzelem után.

Szerintem jól teljesítettem a világ egyik legjobb belső védője ellen. Ramos híres arról, hogy piszkos eszközökkel és keményen játszik, de nem emlékszem, hogy valaha is játszottam olyan kedves középhátvéd ellen, mint amilyen ő volt. Nem láttam az összes mérkőzését, de úgy gondolom, hogy minden szerelése tiszta volt és úgy tűnt nekem, hogy ő egy nagyon jó sportember.

– idézi King szavait a Marca.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!