Nemzetközi foci sport

Félelmetes sorozatot produkál Sergio Ramos

Győztek az olaszok és a görögök is.

Megszokhattuk már, hogy Sergio Ramos az ellenfél kapuja előtt sem jön zavarba, mégis egészen elképesztő, hogy zsinórban az ötödik válogatott mérkőzésén szerez gólt. A Real Madrid védője 18 találatot szerzett a nemzeti együttesben, és a norvégoknak lőtt tizenegyese a győzelmet jelentette a házigazdának.

Sikerrel vették az Eb-selejtező első akadályát az olaszok is, akik Nicolo Barella és Moise Kean góljával győzték le Finnországot.

Ramos sorozatban ötödször szerez gólt a válogatottban

 

Európa-bajnoki selejtező, 1. forduló

D-csoport

Grúzia–Svájc 0–2

Gibraltár–Írország 0–1

F-csoport

Svédország–Románia 2–1

Málta–Feröer 2–1

Spanyolország–Norvégia 2–1

J-csoport

Liechtenstein–Görögország 0–2

Olaszország–Finnország 2–0

Bosznia-Hercegovina–Örményország 2–1

Nyitókép: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!