Nemzetközi foci sport

Egyre kínosabbak Mbappé színészkedései – VIDEÓ

Valaki szóljon a francia csodagyereknek!

Beszámoltunk a francia (és az angol) válogatott brutális erődemonstrációjáról: a világbajnok 4–1-re legyőzte Moldovát az Európa-bajnoki selejtező első fordulójában.

A negyedik francia találat Kylian Mbappét dicséri, az már kevésbé, hogy nem sokkal később eljátszotta a nagy halált a tizenhatoson belül. A párizsiak sztárja büntető helyett sárga lapot kapott.

A húszéves támadó néhány napja a Marseille elleni bajnokin nyújtott óriási/nevetséges/röhejes színészi alakítást – íme az akkori jelenet.

Mbappé eljátszotta: nem jött be

Európa-bajnoki selejtező, 1. forduló

A-csoport

Bulgária–Montenegró 1–1

Anglia–Csehország 5–0

B-csoport

Portugália–Ukrajna 0–0

Luxemburg–Litvánia 2–1

H-csoport

Moldova–Franciaország 1–4

Andorra–Izland 0–2

Albánia–Törökország 0–2

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!