Nemzetközi foci sport

Tizennégy kilogramm CR7 feliratú kokaint foglaltak le Olaszországban

Korábban Messi neve is előkerült hasonló ügyben.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint a nápolyi rendőrség 14 kilogramm kokaint foglalt le, amelynek csomagolásán a Juventus portugál világklasszisának, Cristiano Ronaldónak a védjegyévé vált CR7 felirat olvasható. 

Nem tiltják el Cristiano Ronaldót
Pénzbírságot kapott az ízléstelen gólörömért a portugál támadó.

A drogmaffia nem először tréfálkozik az ötszörös aranylabdás nevével, ugyanis tavaly decemberben a francia rendőrség olyan marihuánát foglalt le, amelynek csomagolásán Ronaldo fotója virított. Azonban nem csak CR7-en élcelődnek a kábítószer-terjesztők, ugyanis 2016-ban a portugál rendőrség Madeira szigetén kapcsolt le egy nagyobb szállítmányt, ott az argentin Lionel Messiről a nevezték el a 122 kilónyi kokaint.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!