Nemzetközi foci sport

Megsérült a Liverpool sztárja, kihagyás vár rá

Megsérült Xherdan Shaqiri, a BL-negyeddöntős Liverpool játékosa és a svájci válogatott kulcsembere, aki így kihagyja az Európa-bajnoki selejtezők nyitányát.

A 27 éves futballistának az ágyékában gyulladt be egy izom, és már el is hagyta a nemzeti csapat edzőtáborát.

A svájciak szombaton Georgia – korábbi nevén Grúzia – vendégeként kezdik a kvalifikációs sorozatot, három nappal később pedig Dánia legjobbjait fogadják.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az első mérkőzéseket április 9-én és 10-én, a visszavágókat április 16-án és 17-én játsszák, a Liverpool ellenfele a Porto lesz 9-én és 17-én.

Címlapkép: Clive Rose/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!