Nemzetközi foci sport

Hazard helyett Szalah lesz a Real Madrid új galaktikusa?

Ha a Chelsea nem engedi a belgát, akkor a Real rárepülhet Szalahra.

A spanyol Don Balon beszámolója szerint a Real Madrid 150 millió eurós ajánlatot fontolgat a Liverpool egyiptomi klasszisáért, Mohamed Szalahért

Az értesülések alapján a Pool támadóját abban az esetben szerződtetné a királyi gárda, ha Eden Hazard leigazolása kútba dőlne. A Chelsea állítólag nem szívesen adná el a belgát, ugyanis a büntetése miatt 2020-ig nyaráig nem tudná pótolni legnagyobb sztárját.

A Real Madridhoz múlt héten visszatérő Zinédine Zidane engedélyt kapott arra, hogy a nyáron több klasszissal is megerősítse a blancók keretét, Florentino Pérez elnök pedig a hírek szerint 150 millió eurót sem sajnálna Szalah megszerzésére. A 26 éves egyiptomi csillag a mostani idényben minden sorozatot figyelembe véve 20 gólnál és 9 gólpassznál jár, piaci értékét éppen 150 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!