Nemzetközi foci

A játékosokra és a rendőrökre támadtak a szurkolók, félbeszakadt a rangadó

Elszabadultak az indulatok Görögországban, a Panathinaikosz-Olympiakosz meccsen.

Szurkolói rendbontás miatt a 70. percben félbeszakadt a vasárnapi Panathinaikosz-Olympiakosz görög labdarúgó bajnoki rangadó. A mérkőzést vezető német Marco Fritz először az után állította meg a játékot, hogy a negyedik percben a hazai drukkerek a pályára özönlöttek, és az Olympiakosz kispadján helyet foglaló cserejátékosokra támadtak.

Mbappé elárulta, melyik csapatban akar játszani
Egy közeli rokon szerint: irány Madrid.

A találkozó nyolc perc elteltével folytatódott, de később a stadionon kívül is elszabadultak az indulatok: miután a vendégek spanyol csatára, Miguel Ángel Guerrero vezetést szerzett az 53. percben, a Panathinaikosz-szurkolók a rendőrökre támadtak, akik csak könnygáz bevetésével tudtak rendet teremteni.


A nyálkahártyát irritáló szer nem sokkal később a stadionba is bejutott, így a bíró a 70. percben véget vetett az összecsapásnak, melynek három pontját az Olympiakosz együttese kapta. A hazai klub komoly pénzbüntetésre és pontlevonásra számíthat – írja az MTI.

A görög bajnokságban 25 forduló után a 60 pontos Olympiakosz hétpontos hátránnyal második a PAOK Szaloniki mögött, a Panathinaikosz – melytől korábban már levontak hat pontot – a mérkőzés után 32 ponttal a hetedik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik