Nemzetközi foci sport

Végre megvan, mikor avatja fel új stadionját a Tottenham

Hivatalosan bejelentette a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata, hogy április 3-án, a Crystal Palace elleni bajnokival avatja fel új stadionját. Az új létesítmény 62 ezer néző befogadására lesz alkalmas.

A londoni csapat új arénájának átadása már régóta húzódik, ám a rajongók biztosan nagyon boldogok, mivel az új White Hart Lane-i bajnoki után hat nappal már Bajnokok Ligája-mérkőzést is rendez majd a Spurs, az ellenfél a Manchester City lesz.

Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!