Nemzetközi foci

Mindenkit meglephet Zidane a Real nyári sztárigazolásával

David de Gea érkezhet a kapuba Manchesterből.

A Real Madrid vezetőedzői posztjára visszatért Zinedine Zidane erős napokon van túl: alig egy hete jelentették be újbóli madridi szerepvállalását, de azóta már meg is van az első nyári igazolása, és az első győzelme is.

Ne legyenek kétségeink, az egyik legfontosabb feladatot most a további erősítések jelentik, és a Mirror szerint a francia sztáredző ráhajt a Manchester United egyik játékosára is.

Ő pedig nem más, mint David de Gea.

Elsőre nem éppen a kapusposzt tűnik a legnagyobb gondnak a királyi gárdánál, de Keylor Navas már 32 éves, ráadásul a helyére gyakorlatilag folyamatosan kerestek kapust, annak ellenére, hogy három BL-t nyert a csapattal, míg a nyáron érkezett Thibaut Courtois hiába világklasszis, hatalmas betli eddig a madridi szereplése.

De Gea pedig egyrészt spanyol, másrészt madridi születésű, harmadrészt pedig egyszer már majdnem Madridba szerződött, de a csapatok pár perccel kicsúsztak az átigazolási határidőből. A hírek szerint ezt a hibát nem akarják még egyszer elkövetni, ezért 75 millió fontot szánnak a megszerzésére.

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik