Nemzetközi foci

Izgalmas Real-kezdőt álmodott meg a visszatérő Zidane

Eltiltás miatt kimaradt Casemiro, sérülés miatt Vinícius Jr., Lucas Vázquez, Dani Carvajal és Marcos Llorente.

A spanyol bajnokság hétvégi, 28. fordulójának szenzációja kétségtelenül Zinedine Zidane visszatérése lesz: a francia vezetőedző hazai pályán a Celta Vigo ellen ül újra a Real Madrid kispadjára szombaton 16.15-től.

Zidane a királyi gárdát az elmúlt három idényben Bajnokok Ligája-diadalra vezette, majd nyáron távozott, de hétfőn ismét elvállalta a fővárosiak irányítását. Visszatérésére nem is találhatott volna kellemesebb ellenfelet, mint a bennmaradásért küzdő Celta Vigo, mivel a rivális az elmúlt öt mérkőzésén nyeretlen maradt és csupán egyetlen pontot gyűjtött.

A francia a Keylor Navas, Thibaut CourtoisLuca Zidane (kapusok), Sergio Ramos, Nacho, Raphaël Varane, Marcelo, Álvaro Odriozola, Sergio Reguilón (védők), Toni Kroos, Luka ModricFede Valverde, Marco Asensio, Brahim Díaz, Isco, Dani Ceballos (középpályások), Karim Benzema, Mariano Díaz, Gareth Bale (támadók) keretet nevezte a meccsre, eltiltás miatt kimaradt Casemiro, sérülés miatt Vinícius Jr.Lucas VázquezDani Carvajal és Marcos Llorente, de Jesús Vallejo sem fért be.

Az éles meccs nagyon más, mint egy edzés, és remek, hogy ennyi jó játékosunk van, fontos, hogy mindannyian készen állnak.  Tudják, hogy tizenegy meccsünk van hátra, és ezalatt az idő alatt mindenkire számítok, Iscóra is. Ő is csak focizni akar, ennyi az egész. A kezdőcsapatot holnap meglátjuk, hogy alakul. Most az számít, hogy a játékosok készen állnak – idézi Zidane a kezdőcsapatról szóló nyilatkozatát a penamadridista.hu.

A különböző újságokat átböngészve az alábbi kezdő tizenegy a legvalószínűbb, benne az eddig jegelt Marcelóval is Iscóval:

Navas – Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo/Regulión – Ceballos, Modric, Kroos – Asensio, Isco – Benzema.

Címlapkép: Marcelo visszatérhet, Ramos alapember marad Zidane alatt. Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Olvasói sztorik