Nemzetközi foci sport

Dicstelenül távozott a kolozsváriak sztárja

Két meccs, húsz perc jutott a brazil Julio Baptistának.

A brazil Julio Baptista hét hónap után távozott a román bajnoki címvédő CFR Clujtól.

A magyar válogatott Lang Ádámot is foglalkoztató klub keddi közleménye szerint közös megegyezéssel bontották fel a korábbi 47-szeres válogatott csatár szerződését – írja az MTI.

A 37 éves Baptista hét hónappal ezelőtt igazolt Kolozsvárra, de két bajnoki mérkőzésen összesen csupán 20 (!) perc játéklehetőséget kapott, holott ő volt az egyik legjobban fizetett futballista a román élvonalban.

A támadó korábban a Real Madridot, az Arsenalt és az AS Romát is erősítette, hazája válogatottjával pedig kétszer megnyerte a Copa Americát.

Nyitókép: Alexander Ryumin\TASS via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!