Nemzetközi foci

Hiába támadott végig, csak a 92. percben úszta meg az égést a Chelsea

Kepa-botrány már kifújt, a Chelsea most már relatíve szélcsendben küzdhet a Bajnokok Ligáját érő negyedik helyért a Premier League-ben, az első lépést pedig a Wolverhampton ellen kellett volna megtennie Maurizio Sarri csapatának. Hát, nem tette.

Az egész meccsen egykapuzó sztárcsapat képtelen volt a vendégek tizenhatosa körül bármilyen kreatívat húzni, és noha több mint 15-ször célozták meg a kaput, alig-alig akadt valódi veszélyes helyzet.

Nem úgy, mint a másik oldalon, ahol a védekezésre berendezkedő Wolverhampton mindössze egyetlen egyszer lőtt kapura, de az legalább célt ért: az 54. percben, egy kontratámadást követően Raúl Jimenez pöckölte el egy gyönyörű akció végén a labdát Kepa mellett.

Csakhogy a 92. percben megtört a vendég csapat, és Eden Hazard ha nehezen is, de megmentette a Chelseat a forduló legnagyobbégésétől, és életben tartotta csapatát.

A Chelsea ezzel a döntetlennel még egyáltalán nem reménytelen, mivel a negyedik és ötödik helyezett Arsenal és Manchester United éppen egymással játszik, a három csapat pedig három ponton belül van.

Eredmény, Premier League, 30. forduló:

Chelsea-Wolverhamton Wanderers 1-1 (0-0)

Olvasói sztorik