Nemzetközi foci

Modric: Lehetetlen megoldani Cristiano Ronaldo pótlását

Az aranylabdás középpályás szerint a gólszerzés a Real Madrid legnagyobb problémája a szezonban.

Az aranylabdás Luka Modric, a Real Madrid labdarúgócsapatának horvát középpályása szerint az együttes támadóinak nem sikerült betölteniük azt az űrt, amelyet Cristiano Ronaldo távozása okozott. A világbajnoki ezüstérmes futballista hétfőn azt mondta, a királyi gárda legnagyobb hiányossága, hogy nem nyújt kiegyensúlyozott teljesítményt, és a korábbiaknál kevesebb gólt szerez.

Gareth Bale újra otthagyta a Bernabéu-stadiont?
Áll a bál, nagy bajban a walesi csillag.

A Real saját közönsége előtt múlt szerdán a Király Kupa elődöntőjének visszavágóján 3-0-ra, majd szombat este a bajnokságban 1-0-ra kapott ki az ősi rivális FC Barcelonától, ezzel a La Ligában 12 pontra nőtt a lemaradása a listavezető katalán sztárcsapattal szemben.

Cristiano hiányát a világ bármelyik csapata megérezné, az ő pótlását megoldani szinte lehetetlen feladat.

– nyilatkozta Modric az ötszörös aranylabdás portugál sztárról, aki tavaly júliusban szerződött az olasz bajnoki címvédő Juventushoz.

Ő egy idény alatt 50 gólt szerzett, és manapság nem lehet olyan játékost találni, aki ugyanennyire eredményes.

– tette hozzá a horvát középpályás, aki szerint a megoldás az lenne, ha két-három futballista osztozna ezen a gólmennyiségen, de jelenleg a Real Madrid keretében nincsenek olyanok, akik erre alkalmasak lennének.

Ez a legnagyobb problémánk ebben a szezonban, hiszen hiába voltak helyzeteink a Barcelona ellen a kupameccsen, ha ezekből nem szerzünk gólokat, akkor az ellenfél kíméletlenül megbüntet.

– jelentette ki Modric.

A Real Madrid kedd este az Ajaxot fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának visszavágóján. Az első mérkőzést 2-1-re nyerte meg a címvédő spanyol csapat Amszterdamban – adta hírül az MTI.

Olvasói sztorik