Nemzetközi foci

Alighanem eldőlt, honnan vonul vissza Luka Modric

Új szerződést írt alá a Real Madridnál az aranylabdás középpályás.

Megszületett a megállapodás Luka Modric és a Real Madrid között, a játékos 2021. június 30-ig hosszabbít – írja spanyol lapokra hivatkozva a penamadridista.hu.

Ezzel a madridiak biztosították, hogy a horvát aranylabdás 36 éves koráig a Realnál maradjon, a távozásával kapcsolatos pletykáknak pedig pontot tettek a végére.

Annak ellenére, hogy a sajtóban rengeteget lehetett olvasni az Inter intenzív érdeklődéséről, a játékosnak sosem fordult meg a fejében a távozás gondolata.

A horvát 2012 nyarán csatlakozott a Real Madridhoz. Az előző idény vitathatatlanul Modric eddigi legsikeresebb időszaka volt, ezt a világ minden tájáról érkező számtalan elismerés, dicséret és a sok megnyert egyéni díj is bizonyítja. Aranylabda, FIFA The Best, UEFA Év-játékosa, a világbajnokság legjobbja – mindegyik díj Modricé lett.

A klub vezetősége megértette, hogy mit képvisel a játékos és a jelenlegi keretben betöltött fontos szerepét is felismerték. Mindezeknek köszönhetően új szerződést ajánlottak neki.

Valószínűleg ez lesz Modric utolsó szerződése a klubbal, mivel annak lejártakor már 36 éves lesz, vagyis minden a teljesítményétől függ majd. Mind a játékos, mind pedig a klub azt szeretné, ha a középpályás a Bernabéuból vonulna vissza.

Címlapkép: Karim Sahib/AFP

Olvasói sztorik