Nemzetközi foci

Marcelo besokallt, a távozásáról tárgyalt a Reallal

A brazil sztár akár már a nyáron elhagyhatja Madridot.

A hétvégén nagy meglepetésre kikapott hazai pályán a Real Madrid a Girona együttesétől. A sajtó és a szurkolók az égés után Marcelót pécézték ki, a Twitteren az egyik drukker azt írta, hogy a brazil balhátvéddel mindig kikap a csapat, míg az őt kiszorító Reguilon szereplésekor mindig győz a királyi gárda. A 30 éves bekk nincs könnyű helyzetben, ugyanis Santiago Solari vezetőedző állítólag a súlyproblémái miatt nem számol már rá kezdőként.

Döbbenetes ígéretet tett Ibrahimovic a Galaxy szurkolóinak
Hozta a megszokott stílusát a svéd klasszis.

Marcelo a minap kifakadt, és a Twitteren gúnyosan azt válaszolta a szurkolónak, hogy minden az ő hibája. Ha ez nem lenne elég: a brazil sztár állítólag annyira besokallt és csalódott amiatt, hogy őt próbálják bűnbaknak kikiáltani, hogy hétfőn találkozót kért a Real sportigazgatójától, José Ángel Sáncheztől.

A Cadena Cope beszámolója szerint a több mint egy órás megbeszélésen Marcelo közölte, hogy nem elégedett a jelenlegi helyzetével, ezért a nyáron mindenképpen távozni akar klubtól. A világklasszis játékos szerződése 2022-ig érvényes, ám a hírek szerint szívesen csatlakozna barátjához, Cristiano Ronaldóhoz a Juventusban.

Olvasói sztorik