Nemzetközi foci

Rebrov kihagyta Bödét a keretből, megégett a Fradi Debrecenben

A hosszabbításban ollóztak gólt a hazaiak, ezzel tudtak fordítani.

Az éllovas Ferencváros a negyedik helyezett Debrecen vendégeként lépett pályára a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga hétvégi, 21. fordulójában szombaton. A zöld-fehéreknél Szerhij Rebrov vezetőedző a keretbe sem nevezte Böde Dánielt – a támadó az M4 Sport szerint betegséggel küzdött a héten.

A Fradi egy szerencsésen alakuló lövéssel szerzett vezetést a 29. percben: Lovrencsics Gergő nem túl pontos kísérletébe a télen érkezett Lasa Dvali piszkált bele, így a Ferencváros egy félidő után 1–0-ra vezetett Debrecenben.

A második játékrészben a hazaiak támadtak többet, amelyet eredmény is koronázott: Tőzsér Dániel a 83. percben büntetőből egyenlített.

A slusszpoén a hosszabbításra maradt: a mindössze 18 éves Zsóri Dániel első NB I-es meccsén szenzációs mozdulattal ollózott a hálóba, ezzel megszerezte csapatának a győzelmet.

OTP Bank Liga, 21. forduló, eredmény:

Debreceni VSC–Ferencváros 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Tőzsér (83., tizenegyesből), Zsóri D. (93.), illetve Dvali (29.)

Dvali gólja (0-1)

Dvali gólja a Debrecen–Fradi bajnokin

Újabb példa arra, hogy lövésből lesz a gól: Lovrencsics nem túl pontos kísérletébe a télen érkezett Dvali piszkált bele, így a Ferencváros egy félidő után 1–0-ra vezet Debrecenben. A második félidőt itt tudod nézni: http://bit.ly/2BCsp8Q

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Tőzsér gólja (1-1)

Tőzsér tizenegyese a Ferencváros ellen

Akárcsak múlt héten Újpesten, a Ferencváros Debrecenben sem bírta megtartani a vezetést a meccs végéig: a Dibusz megmozdulásáért megítélt tizenegyest Tőzsér vágta be.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Zsóri gólja (2-1)

Zsóri Dániel hatalmas győztesgólja a Ferencváros ellen

18 éves vagyok, életem első NB I-es mérkőzését játszottam, a Fradinak az 93. percben győztes gólt lőttem… Ilyet! – ZSÓRI DÁNIEL VAGYOK… Kitalálni sem lehetne szebbet! 🙂

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Címlapkép: dvsc.hu

Olvasói sztorik