Nemzetközi foci sport

A japán fociválogatott a vesztes döntője után is kitakarította az öltözőt

A nyári focivébé egyik legszimpatikusabb nemzete a japán volt, a szurkolók a lelátón, a játékosok az öltözőben tettek rendet maguk után – a szenegáli szurkolók sem hagytak maguk után szemetet a szektorukban.

Most az Ázsia Kupán volt érdekelt a japán csapat, pénteken 3-1-re elveszítették a döntőt Katar ellen. És ahogy a torna hivatalos Twitter-oldaláról megtudtuk, hiába voltak csalódottak, most is kitakarították maguk után az öltözőt, és otthagytak egy cetlit, amire arabul, japánul és angolul is azt írták:

Köszönjük!

Nyitókép: Europress/XINHUA

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!