Nemzetközi foci

Megvan a diagnózis: Bellerín akár kilenc hónapot is kihagyhat

Unai Emery azonban nem akar igazolni a helyére.

Legalább fél évig nem játszhat Hector Bellerín, az angol labdarúgó-bajnokságban ötödik helyezett Arsenal jobboldali védője, akinek megsérült a bal térdében a keresztszalag a Chelsea ellen szombaton 2-0-ra megnyert Premier League-mérkőzésen.

Eltűnt a repülő, amely a PL-csapat új csatárát szállította
Egy olyan helyen tűnt el a repülő a radarról, amely rettegettnek számít a hajósok körében.

Brit médiaértesülések szerint a 23 éves spanyol futballista felépülése akár kilenc hónapig is eltarthat. Bellerín épp a hétvégén volt először kezdő, miután visszatért egy korábbi vádlisérülésből, de a meccset nem tudta befejezni, hordágyon kellett levinni a pályáról.

Az Arsenalnál a belső védő Rob Holding hasonló térdsérülés miatt vált harcképtelenné még decemberben. Unai Emery, a londoni Ágyúsok vezetőedzője ugyanakkor azt mondta, rendelkezésére állnak olyan játékosok, akikkel pótolhatja Bellerínt, így nem tervezi más futballisták szerződtetését a téli átigazolási időszakban.

Ainsley Maitland-Niles és Stephan Lichtsteiner is szerepelhet jobboldali védőként vagy jobbszélsőként, és nem feledkeztem meg Carl Jenkinsonról sem, aki játszott már néhány meccset a szezonban, így ha szükségünk van rá, tud segíteni

– nyilatkozott a spanyol szakember.
Az Arsenal legközelebb pénteken, az FA Kupa negyedik fordulójában a Manchester Unitedet fogadja, négy nappal később pedig szintén otthon játszik, amikor bajnoki találkozón a Cardiff City lép pályára az Emirates Stadionban – írja az MTI.

Olvasói sztorik