Nemzetközi foci sport

Román játékost igazol a Real Madrid?

Andrei Florin hatalmas tehetség, jelenleg a Villarreal játékosa.

Az AS információi szerint a Real Madrid minden követ megmozgat, hogy leigazolja a Villarreal román védőjét. Andrei Florin a román U21-es válogatott oszlopos tagja, és a Villarreal B meghatározó embere.

Érdekesség, hogy a lap szerint a madridiak az első csapat keretében számítanának rá.

– Sérülések, formahanyatlások esetén azonnal bevethető játékos – írják róla, hozzátéve, amíg nem stabilizálja helyét a felnőttek között, a Castilla csapata remek fejlődési lehetőség számára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!