Nemzetközi foci sport

Carrasco gyönyörű felesége megerősítette az MU érdeklődését

Hamarosan aláír a belga szélső?

Korábban már beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint a Manchester United élénken érdeklődik a Dalian Aerbin belga válogatott szélsője, Yannick Carrasco iránt.  Mint ismert, a 25 éves belga válogatott szélső 2018 februárjában igazolt az Atlético Madridtól Kínába, de most úgy tűnik, hogy visszatérhet Európába, ugyanis felesége, a korábbi belga szépségkirálynő, Noemie Happart beismerte az MU érdeklődését.

Újra egy csapatban Ronaldo és Modric?
Akcióba lendül a Juventus.

Sok klub figyeli és érdeklődik iránta, több fel is vette már a kapcsolatot vele. Németországból, Spanyolországból, Olaszországból és Angliából is keresik, de egyelőre semmi konkrét. Nem titkolom, hogy a United nagyon érdeklődik, de még semmi sincs aláírva.

– mondta a szépség az RTBF-nek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!