Nemzetközi foci sport

Az Atlético Madrid dobhat mentőövet Moratának – sajtóhír

Kölcsönvenné a támadót a spanyol klub.

Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtó szinte biztosra veszi, hogy Álvaro Morata januárban távozik a Chelsea együttesétől, mivel Maurizio Sarri menedzser nem számol vele a kezdőben. A korábban Real Madridban és Juventusban is szereplő spanyol támadót több klubbal is szóba hozták, utoljára a Sevilla került képbe.

A Goal információi szerint a befutó most mégis az Atlético Madrid lehet, amely szeretné kölcsönvenni Moratát. A játékos a hírek szerint szívesen visszatérne Madridba, ráadásul nem kerülne ismeretlen közegbe, ugyanis két évet már játszott az Atlético utánpótlásában, mielőtt a Getaféhoz, majd a Realhoz szerződött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!