Nemzetközi foci

Elmaradt piros lap miatt fakadt ki Klopp a City elleni vereség után

A német szakember szerint Kompanyt ki kellett volna állítani.

Mint ismert, csütörtök este a Manchester City 2-1-re legyőzte odahaza a Liverpoolt, így a manchesteriek négy pontra csökkentették a hátrányukat a „vörösökkel” szemben és újra nyílttá tették a bajnokságot.

A Pool szenvedélyes német menedzsere, Jürgen Klopp a találkozó után kiakadt, szerinte Vincent Kompany megmozdulásánál Szalah ellen piros lapot kellett volna adni a belga csapatkapitánynak.

A középhátvéd az első félidőben méterekről, szinte a levegőben csúszott rá az egyiptomira, és ha kiállítják, akkor Klopp szerint máshogy is alakulhatott volna a találkozó.

Szerződést bontott csapata a magyar légióssal – hivatalos
Kocsis Gergő távozik a cseh élvonalban szereplő MFK Karvinától.

Nagyon kedvelem Vincent Kompanyt, de ez hogy a fenébe nem volt piros lap? Ő volt az utolsó ember, és ha pontosabban eltalálja Szalah-t, akkor akár a szezonja is véget érhetett volna. A játékvezetőnek nem volt könnyű dolga, és talán nem látta annyira tisztán, mint én. Amikor tavaly itt játszottunk, akkor Manét kiállították. Az jogos volt? Valószínűleg. Szándékos volt? Nem. Sadio nem látta Edersont amikor ütköztek. Kompany viszont látta Szalah-t. Kompany ettől még egy rendes srác, aki rosszul döntött

– nyilatkozta a Liverpool edzője a SkySportsnak.

Olvasói sztorik