Nemzetközi foci

Ügynöke vallott: Özil marad az Arsenalban

A világbajnok német klasszis az "ágyúsoknál" képzeli el a jövőjét.

A nemzetközi sportsajtóban már hónapok óta pletykálnak arról, hogy az Arsenal német karmestere, Mesut Özil távozhat Londonból. A híreszteléseket az utóbbi időben felerősítette, hogy Unai Emery menedzser a világbajnok játékost csak a kispadra nevezte a Southampton elleni bajnokin, kihagyta a keretből a Tottenham elleni Ligakupa meccsen, majd a Brighton ellen már a félidőben lecserélte. A futball szerelmesei számára kihagyhatatlan az is, hogy a hírek szerint már el is köszönt a csapattársaitól a Real Madrid sztárja.

A nyáron kinevezett trénernél Wengerrel ellentétben Özil nem érinthetetlen, emiatt pedig több klubbal is szóba hozták. A német sztár ügynöke, Dr. Erkut Sogut azonban most tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem akartam nyilvánosan beszélni Mesut helyzetéről, de a távozásáról szóló pletykák miatt fontos tisztázni a dolgokat, hogy ügyfelem végre a futballra koncentrálhasson. Mesut tavaly januárban írt alá új szerződést, mert a jövőjét az Arsenalnál képzelte el, és ezzel kapcsolatban semmi sem változott. Ki akarja tölteni a kontraktusát, vagy akár még utána is az Arsenalnál maradna. Abszolút elkötelezett a csapat irányába. Szereti a klubot, tiszteletben tartja annak értékeit, és nem akar távozni.

– mondta a Goalnak Özil ügynöke.

Olvasói sztorik