Nemzetközi foci

Legyőzte a Manchester City a Liverpoolt, újra nyílt a Premier League – VIDEÓ

Agüero góljára még válaszolt Firmino, de a végén Sané döntött.

Az első két helyezett mérkőzése, a Manchester City és a Liverpool rangadója már előzetesen kiemelkedett a Premier League hétközi fordulójának programjából. A második City hátránya hét pont volt a meccs előtt a liverpooliak mögött.

A vendégeknek volt több helyzete az elején, egyszer például Mohamed Szalah ugrott volna ki, amikor Vincent Kompany méterekről berepülve, nyújtott lábbal csúszott neki oda. Szerencsére nem lett nagy baj belőle, így Szalah sérülés nélkül, Kompany pedig sárga lappal megúszta az esetet.

A félidő vége felé közeledve mégis a City szerzett vezetést: Sergio Agüero egy remek bombával lőtte ki a jobb felsőt közelről.

Bőven maradt izgalom a második félidőre is: Roberto Firmino a második lehetőségéből már betalált, Andrew Robertson remek átadását csak be kellett fejelnie az üres kapuba. Klopp úgy örült a kispadnál, hogy majdnem „meggyilkolt” egy ásványvizes üveget…

Azonban csak nyolc percig mosolyoghatott, mert egy remek manchesteri támadás végén Sterling passzából Leroy Sané szépen lőtt a bal alsó sarokba. Ez lett a vége, a City 2-1-re nyert, és négy pontra felzárkózott.

Firmino gólja (1-1)

Sané gólja (2-1)

Címlapkép: AFP

Olvasói sztorik