Nemzetközi foci

Nagy Dominik: Tízből kilencen biztosan gondolkodás nélkül rábólintanának a Fiorentinára, de…

A játékos megerősítette: az olasz csapat mellett francia és orosz kérője is van.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a nemzetközi sajtóhírek szerint nagyon kapós lett Nagy Dominik, aki pazar őszt produkált a Legia Warszawa színeiben. Megírtuk, hogy a játékos iránt az olasz Fiorentina és a francia Montpellier is szívesen látná a soraiban. A bama.hu-nak adott interjújában Nagy Dominik megerősítette az említett klubok érdeklődését. Eközben a nap bombáját Barcelonában robbantották fel: maradjunk annyiban, hogy közel a szupersztár érkezése…

Tényleg hívja az egyik olasz élcsapat, a Fiorentina?

Igaz a hír. Ugyanakkor, úgy tudom, a két klub még nem tárgyalt egymással. Emellett egyébiránt bejelentkezett a Montpellier, és orosz kérőm is van. Egyelőre nem tudom, mi lesz velem. Tízből kilencen biztosan gondolkodás nélkül rábólintanának a Fiorentinára, de én megfontolt, ésszerű döntést akarok hozni. Játszani szeretnék, ez a legfontosabb számomra.

A játékos azt is elárulta, kiválóan érzi magát a Legiánál.

– Ez egy abszolút profi klub. Itt például minden hazai vagy idegenbeli bajnokit megelőző napon összejön a csapat, s együtt tölti az előző estét egy hotelben. Jó ez így, mert kontroll alatt van a társaság, s mindenki már csak a meccsre koncentrál. Emellett persze így az étkezéssel sem lehet probléma: egyébként is van egy saját séfünk, továbbá dietetikusunk is, aki személyre szabva látja el a játékosokat vitaminokkal.

A teljes interjú ITT olvasható.

Nagy Dominik nagyon kapós lett – fotó: legia.com

címlapkép: Lukasz Laskowski/PressFocus/MB Media/Getty Images

Olvasói sztorik