Nemzetközi foci

Szalai Ádámért bejelentkezett a Galatasaray – sajtóhír

A magyar csatár hárommillió euróért lehet januárban a török sztárcsapat játékosa. Beszámolók szerint a Hoffenheim nem gördít akadályt.

A német Bild exkluzív információi szerint a patinás török klub, a Galatasaray kinézte magának a Hoffenheim sztárját, Szalai Ádámot. Eközben a nap bombáját Barcelonában robbantották fel: maradjunk annyiban, hogy közel a szupersztár érkezése…

A lap úgy tudja: a Galatánál elégedetlenek Eren Derdiyok teljesítményével, az ő helyére nézték ki csatársorban a magyar válogatott csapatkapitányát. A klub a őszi szezont követően csupán a tabella ötödik helyéről várja a januári folytatást.

A Bild azt is megjegyzi: a török már 2016-ban szerették volna leigazolni Szalait, ám akkor a Hoffenheimnek nem volt elég a hárommillió eurós ajánlat. Sajtóhírek szerint a német csapat ezúttal már beéri ugyanekkora összeggel. A Bild úgy tudja: a Hoffenheim nem gördít akadályokat Szalai távozása elé, mivel a nyáron lejáró szerződését a vezetők már aligha hosszabbítják meg…

Mint ismert, Szalai kontraktusa 2019 júniusáig él a Bundesliga-csapatnál, ha nem hosszabbít, szezon végén ingyen távozhat. A magyar játékos 2014 óta erősíti a Hoffenheimet, a csapat színeiben 97 mérkőzésen huszonkét gól és tíz gólpassz a mérlege.

címlapkép:  Simon Hofmann/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik