Nemzetközi foci

Négy szurkolót késeltek meg az olasz szuperrangadó alatt

Egyikük súlyosan megsérült, egy másik szurkolót autó gázolt el.

A FootballItalia beszámolója szerint négy vendégszurkolót késeltek meg szerda este az Internazionale–Napoli (1-0) olasz Serie A-rangadó előtt és alatt.

Messi a fociról, családról, Ronaldóról és az elbukott Aranylabdáról nyilatkozott.

A legsúlyosabban egy 43 éves férfi sérült, akit hasi vágással vittek kórházba. A másik három áldozat sérüléseit a helyszínen ellátták. A szurkolói összecsapások során egy Inter-szurkolót egy elmenekülő autó gázolt el, ő szintén súlyos állapotban került kórházba.

A portál azt írja, az Inter-ultrák ismét „kitettek magukért”: a stadionon kívüli balhé mellett a lelátón sem sikerült mindig normálisan viselkedni, és például az ellenfél játékosa, Kalidou Koulibaly is kapott hideget-meleget – az újabb rasszista megnyilvánulások miatt a Curva Nord várhatóan zárva lesz a Sassuolo elleni, következő hazai bajnokin.

Kiemelt kép: Carlo Hermann/AFP

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.