Nemzetközi foci

Klopp nem zárkózik el a januári igazolásoktól

A Liverpool trénere folyamatosan szemmel tartja a piacot.

Remekül alakul eddig a Premier League-ben szereplő Liverpool szezonja: Jürgen Klopp menedzser csapata tizennyolc fordulót követően veretlenül áll az élen négy ponttal a Manchester City előtt, míg a Bajnokok Ligájában sikerrel vette az akadályt a „halálcsoportban”.

A legfontosabb dolgok azonban 2019-ben dőlnek el, a többfrontos helytálláshoz pedig elképzelhető, hogy a német vezetőedző megerősíti csapatát az átigazolási szezonban. A Liverpool a zsúfolt ünnepi menetrend közepette nem számíthat a védelemben Joel Matipra és Joe Gomezre sem, és erőnléti problémák is kiütközhetnek a következő időszakban, így Klopp rajta tartja a szemét az átigazolási piacon.

Nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig elértünk, de mindig azt mondom, hogy sosem tudhatjuk, mi fog történni. Az ajtót mindig nyitva kell tartanom arra az esetre, ha közbejönne valami. Rengeteg mérkőzés vár még ránk, nagyon fontos, hogy tudjunk reagálni a történésekre – idézi a Sky Sports a német szakembert.

A Liverpool december 26-án a Newcastle Unitedet fogadja a Premier League-ben, három nappal később az Arsenal érkezik az Anfieldre, január 3-án pedig a Manchester City otthonába látogatnak Szalahék. Ide kattintva megnézheted a nagyszerű karácsonyi televíziós kínálatot.

címlapfotó: Paul ELLIS / AFP

Olvasói sztorik