Nemzetközi foci

Isco már januárban leléphet, a Juventus lehet a végállomás – sajtóhír

A torinóiak már télen megerősítenék a középpályájukat egy nagyágyúval.

Az UEFA új szabálya a most futó szezonban már engedélyezi a játékosoknak, hogy két különböző klubban is szerepeljenek a Bajnokok Ligája eltérő szakaszaiban, így a januári átigazolási szezonban még aktívabbak lehetnek a topcsapatok a piacon, hogy a BL-nyolcaddöntőkre erősebb keretet alakítsanak ki.

Így jött meg az étvágya a Juventusnak is, amely a Tuttosport szerint azt tervezi, hogy már januárban megerősíti a középpályáját, a kívánságlistát pedig két klasszis játékos, Isco és Paul Pogba vezeti – írja az AS. Apropó, Juventus:  Cristiano Ronaldo bearanyozta a beteg gyermekek ünnepét.

Mint ismert, a Real Madrid spanyol középpályása a háttérbe került, mióta Santiago Solari vezetőedző átvette az irányítást, a válogatott labdarúgó alig-alig jut játéklehetőséghez és már a trénerrel és a szurkolókkal is összeszólalkozott. A lap megjegyzi, a Juventusnak a Manchester City lehet a vetélytársa az Iscóért folytatott harcban.

A torinóiakkal kapcsolatban szintén felröppent már korábban is a hír, hogy a korábbi Manchester United-menedzserrel, José Mourinhóval rossz viszonyt ápoló Pogba visszatér a Juvéhoz, ám a portugál tréner távozásával már nehezebben lesz mozdítható a francia középpályás.

címlapfotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik