Nemzetközi foci

Florentino Pérez nagytakarítást tervez a Real Madridnál

Sztárok sora távozhat jövő nyáron.

Hiába gyarapodott a héten a Real Madrid trófeagyűjteménye a klubvilágbajnoki cím elnyerésével, a csapat bajnokságban és Bajnokok Ligájában nyújtott produkciója jócskán elmarad a Zinédine Zidane-érában látottaktól. Apropó, azt láttad, hogy esett egymásnak Modric és Lucas a klubvébé döntője után?

A katalán Sport információja szerint éppen ezért Florentino Pérez elnök belátta, hogy a francia tréner lelépését követően hatalmas változtatásokat kell eszközölni a keretben is és vérfrissítésre van szükség.

A lap úgy tudja, ennek következtében minimum hat sztár távozhat a jövő nyári átigazolási szezonban, név szerint Luka Modric – akit már az előző nyáron is megkörnyékezett az Inter –, a Solarival és a szurkolókkal is összetűzésbe keveredő Isco, az utóbbi hónapokban szürke teljesítményt nyújtó Marco Asensio, a cserepadra szoruló Keylor Navas, a rendkívül sérülékeny Gareth Bale és a drukkerek által sokszor kifütyült Karim Benzema.

A Sport megjegyzi, amennyiben José Mourinho a nyáron visszatér a Santiago Bernabéuba, úgy Sergio Ramos és Marcelo távozása is előtérbe kerülhet, velük ugyanis nem szívesen dolgozna újra együtt a portugál tréner.

címlapfotó: Filippo MONTEFORTE / AFP

Olvasói sztorik