Nemzetközi foci

Ronaldo csak a Juventusban akart játszani

Ügynöke árult el újabb részleteket.

Az esztendő egyértelműen legnagyobb szenzációja volt, hogy Cristiano Ronaldo elköszönt a Real Madridtól, és a Bajnokok Ligája-győzelemmel zárult szezon után az olasz Juventushoz igazolt.

Utódját azóta is keresi a Real: most éppen a Bundesligában találta meg régi-új felfedezettjét.

A transzferben természetesen nagy segítségére volt a portugál klasszisnak ügynöke, Jorge Mendes, aki most újabb részleteket árult el a transzferről.

2018 januárjában én és néhány ember, akik szintén tudták, hogy mi történik a háttérben, úgy gondoltuk, hogy nagyon nehéz lesz Ronaldót a Juvéba vinni. Azt viszont szeretném leszögezni: a váltás ötlete csakis kizárólag a játékos döntése volt. Ronaldo azt mondta, csak a Juventusban akar játszani. Ez volt az a pont, amikor elkezdődött minden. Hónapokig tárgyaltunk a Bianconeri vezetőivel, mind tudtuk, hogy fognak végződni ezek az egyeztetések. Most Ronaldo boldog az új csapatában, elégedett a csapattársaival és a Serie A-val. Igazán boldog a Juventusnál

– idézi Mendes Rai Sportnak adott nyilatkozatát a Goal.com angol kiadása. Hozzátette CR érkezésével még erősebb lett a csapat, és az egész olasz labdarúgásnak jót tett az átigazolása.

Kiemelt kép: Massimiliano Ferraro/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik