Nemzetközi foci

Ilyen tökéletes United-támadás csak álom volt a Mourinho-érában – VIDEÓ

Mintha kicserélték volna a manchesterieket az edzőváltást követően.  

Nincs kétségünk afelől, hogy rengeteg United-szurkoló bízott abban, hogy José Mourinho menedszer menesztését és Ole Gunnar Solskjear kinevezését követően megindul felfelé az MU, ám arra talán még a legvérmesebb drukkerek sem számítottak, hogy a norvég tréner debütáló meccsén negyvenöt perc alatt három gólt is szerez a csapat.

Márpedig ez történt, a Cardiff elleni szombat esti Premier League-meccsen „a vörös ördögök” már a 3. percben vezetést szereztek Rashford remek szabadrúgását követően, majd Ander Herrera duplázta meg az előnyüket, a hazai szépítő találat után érkező United-gólon pedig egyértelműen látszott, hogy felszabadultan játszanak a mancheseri játékosok, Martial ugyanis parádés támadás végén talált be. A másik manchester csapat, a City pedig az év gólját kapta: ide kattintva megnézheted a parádés kapásgólt.

A United a második félidőben sem állt le és Jesse Lingard dupláját követően 5-1-es győzelemmel tért haza. Érdekesség, a Manchester United legutóbb 2013 májusában, a legendás Sir Alex Ferguson búcsúmeccsén lőtt öt gólt a Premier League-ben.

Martial gólja a mintaszerű támadás végén

Olvasói sztorik