Nemzetközi foci

“Rossz játékossal b*szakodott” – Pogba durva szavakkal ünnepelte Mourinho kirúgását

Michael Carrick szólt rá az öltözőben üvöltő francia klasszisra.

Mint ismert, a Manchester United kedden délelőtt menesztette José Mourinhót, akit a sajtóban azóta már össze is boronáltak korábbi klubjával, az Interrel. A portugál szakember szerdán szólalt meg először a kirúgása óta, a Daily Mail cikke szerint pedig a nyáron visszatérhet a Real Madridhoz. Az MU elefántcsontparti védője, Eric Bailly szívszorító sorokkal búcsúzott Mourinhótól, de volt olyan játékos, akiből teljesen más reakciót váltott ki az edző távozása.

Azt hitte, hogy bolondot csinálhat belőlem és a szurkolók ellen fordíthat. Rossz játékossal b*szakodott.

– a The Sun beszámolója szerint Paul Pogba ezt üvöltötte kedd reggel a carringtoni edzőközpont öltözőjében, amikor megtudta, hogy Mourinhót kirúgták.

A világbajnok francia középpályás és a tréner viszonya az elmúlt hónapokban teljesen megromlott, több vitájuk is akadt, amely után Mourinho kijelentette, soha többet ne lesz nála csapatkapitány Pogba, akit az utóbbi hetekben mindig csak a kispadra nevezett. Látni kell azt a posztját is, melyet később törölni kellett!

Az öltözőben üvöltve ünneplő Pogbát az együttes másodedzője, Michael Carrick intette csendre, a klub ikonja állítólag közölte a csapattal: egy játékos sem nagyobb a klubnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik