Nemzetközi foci

Befuthat a játékos, aki főnyeremény lenne a Chelsea-nek

Zola megerősítette, hogy érdeklődnek Wilson iránt.

Minden valószínűség szerint új csatárt fog szerződtetni a téli átigazolási szezonban a Chelsea, hiszen ezen a poszton nem áll túl jól a londoni csapat, mi sem mutatja ezt jobban, hogy az őszi szezonban több alkalommal is Eden Hazard játszott „hamis kilencest”, amikor Álvaro Morata sérült volt. Ha már Premier League: nem fogod elhinni, mennyi pénzt vág a Manchester United a távozó José Mourinhóhoz…

Az egyik megoldás pedig a most futó idényben szárnyakat kapó Bournemouth-csatár, Callum Wilson lehet, aki tizenhat Premier League-fellépésén nyolc gólt és hat asszisztot jegyez, valamint debütáló meccsén is betalált az angol válogatottban. A Chelsea asszisztens edzője, Gianfranco Zola pedig nem is titkolta, hogy a csatár felkeltette az érdeklődésüket.

Rengeteg játékost szóba hoztak velünk. Callum Wilson nagyszerűen teljesít a klubjában, így mi is, de rajtunk kívül még több csapat is érdeklődik iránta. Egyelőre azonban nem szeretnék bővebben foglalkozni ezzel a témával, Callum remek képességekkel rendelkezik, sokra viheti – mondta a legendás játékos.

címlapfotó: Ian KINGTON / AFP

Olvasói sztorik