Nemzetközi foci

Ronaldo beszólt a Realnak, így reagált Solari

A madridi tréner szerint a portugálnak minden joga megvan ahhoz, hogy elmondja a véleményét.

Kiakadtak hétfőn a Real Madrid-szurkolók, miután a korábbi nagy kedvenc, a jelenleg már a Juventusnál szereplő Cristiano Ronaldo az egyik nyilatkozatában azt mondta, hogy a torinói a legjobb csapat, ahol valaha játszott. Közben CR után egy másik klasszis is Olaszországba készül a Realtól.

Azt érzem, hogy valóban igazi csapat vagyunk, ellentétben más helyekkel, ahol néhány játékos jobbnak érzi magát a többieknél. Itt mindenki alázatos, ha Dybala vagy Mandzukic nem lő gólt, akkor is ugyanolyan boldogok. Ez gyönyörű. Nagyon különböző a Real Madrid és a Juventus, utóbbi inkább egy család – tette hozzá a portugál sztár.

Cristiano Ronaldo nyilatkozatáról megkérdezték a királyi gárda jelenlegi edzőjét, Santiago Solarit is, aki azonban egyáltalán „nem ült fel erre a vonatra” és diplomatikus választ adott.

Az alázatosság az igazán nagy játékosok erénye, és ez a Real-játékosokra mindig is jellemző volt. Jelenleg is fantasztikus és szerény labdarúgókból áll a keretünk, ezt bizonyították már az egész világnak. Cristiano Ronaldónak minden joga megvan ahhoz, hogy elmondja a véleményét, de ezzel nem változtat semmin. Akármit mond, ő örökre a Real Madrid legendája marad. Az, hogy mit nyilatkozik, az pedig az ő személyes ügye – idézi a realmadrid.com Solarit.

 címlapfotó: OSCAR DEL POZO / AFP

Olvasói sztorik