Nemzetközi foci

Hosszabbított a Liverpool tehetsége – hivatalos

Joe Gomezt is magához kötötte a klub.

A Jürgen Klopp menedzser vezette Liverpool szárnyal az angol Premier League-ben – az eddigi éllovas Manchester City botlását kihasználva már át is vette a vezetést a még veretlen együttes.

Cristiano Ronaldo ismét megszólalt a nyári váltással kapcsolatban: olyat mondott, amitől minden Real-szurkoló a szívéhez kap.

A „vörösök” háza táján úgy tűnik, végre minden rendben, ennek köszönhető, hogy folyamatosan érkeznek a hírek a szerződéshosszabbításról tárgyaló alapemberekről.

A Twitteren Paul Joyce, a The Times újságírója tett közzé egy posztot, ami újabb megállapodásról számol be: a hírek szerint Joe Gomez is hosszabbít a klubbal, 2024-ig szóló szerződést ír alá.

A 21 éves, hatszoros angol válogatott védő mind az öt Bajnokok Ligája-meccsen szerepet kapott a most futó szezonban, a bajnokságban pedig már 13 találkozónál jár. Az előző idényben összesen 31 találkozón bizonyíthatott.

Nem sokkal a bejegyzés megjelenése után a Liverpool hivatalos honlapján is megjelent a hír: Gomez meghosszabbította szerződését.

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Olvasói sztorik