Nemzetközi foci

Cáfolt a PSG: Neymar és Mbappé is marad – hivatalos

A párizsi klub kiakadt a L'Equipe-re, közleményt adott ki.

Hiába zárult be az átigazolási piac Franciaországban is augusztus 31-én, szinte nem telt el olyan nap a nemzetközi sajtóban, hogy ne jelent volna meg egy-egy hír Neymar és Kylian Mbappé esetleges klubváltásával kapcsolatban.

A téli átigazolási szezon közeledtével ezek a pletykák ismét egyre inkább kezdenek megszaporodni, a Paris Saint-Germain vezetőségénél pedig betelt a pohár, hivatalos közleményben reagáltak a kamuhírekre, és odaszúrtak a francia L’Equipe sportlapnak is. Nem csak a két támadóról szólnak a hírek PSG-ben: a válogatott sztár eladó! Mutatjuk, mennyit kér érte a klub.

A Paris Saint-Germain határozottan cáfolja a L’Équipe információit, miszerint akár Neymart, akár Kylian Mbappét eladná, hogy megússza az UEFA szankcióját – utalt a klub a közleményben a pénzügyi fair playre. – Ezek az állítások teljesen hamisak és nevetségesek, rossz légkört teremtenek a csapat körül, valamint a klubot a média középpontjába helyezik.

Az írásban a PSG megkérdőjelezi a francia lap tevékenykedését, ami szerintük csak arra irányul, hogy gerjessze az indulatokat, továbbá megjegyzi a szerkesztőkről, hogy nyilvánvalóan nem szimpatizálnak a párizsi klubbal.

címlapfotó: FRANCK FIFE / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik