Nemzetközi foci

Solari nagyon elégedett volt Iscóval a kupameccs után

Először volt kezdő a középpályás, mióta Solari irányít, két góllal hálálta meg.

Közel sem vette félvállról a harmadosztályú Melilla elleni visszavágót a Real Madrid annak ellenére, hogy az első találkozót 4-0-ra megnyerte idegenben.

A Spanyol Kupa legjobb harminckét csapata között a királyi gárda hat gólt is berámolt ellenfele kapujába a Santiago Bernabéuban – így összesítésben 10-1-gyel jutott tovább –, a szekeret pedig az a Marco Asensio, Vinicius Junior és Isco húzta, akik az utóbbi időben nagyon kevés lehetőséget kaptak Santiago Solari vezetőedzőtől, sőt, utóbbival odáig fajultak a nézeteltérések, hogy már kezet sem fogtak.

Csütörtök délután azonban „csoda történt”, Solari regnálása alatt először kezdett Isco, ezt pedig két góllal meg is hálálta – sajnálhatod, ha lemaradtál a szebbnél szebb gólokról, de ide kattintva gyorsan bepótolhatod. A meccs után a tréner nem felejtett el szót ejteni a spanyol játékosról.

Nagyon boldog vagyok Isco miatt, jól játszott. Az első félidőben nagyon sajnáltam, hogy nem akadt be az a lövése, nagyszerű gól lett volna – mondta elégedetten az argentin tréner. – Szintén boldog vagyok Asensio teljesítményétől, aki két gólt lőtt és Vinicius is betalált. Nem számít, hogy az ellenfelünk melyik osztályban játszik. Vezetik a Segunda B-t, egyáltalán nem könnyű tíz gólt lőni nekik két meccs alatt. Elégedett vagyok mindenkivel, aki ma pályára lépett, a rutinosabb játékosoktól egészen a fiatalokig, akik ma debütáltak, név szerint Fidalgóval és Fran Garcíával is.

címlapfotó: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik