Nemzetközi foci

Valverde mellőzi a Barca-sztárokat: a B-csapat lép pályára a kupában

A katalánok az első mérkőzésen egygólos előnyre tettek szert a harmadosztályú rivális otthonában.

Az FC Barcelonának szerda este a Spanyol Kupában van jelenése, a katalánok a harmadosztályú Cultural Leonesát fogadják – az első mérkőzésen a „kiscsapat” 1-0-s vereséget szenvedett. A tét a nyolcaddöntő kiharcolása. Ha már Barca: kiderült, hogy Dembélé szexklub mellett lakik, ezt csinálja éjszakánként.

A spanyol Sport menetrendszerűen megjósolta, várhatóan milyen kezdőkkel lépnek pályára a felek az esti találkozón (kezdés: 21:30).

Az biztos, hogy Gerard Piqué, Sergio Busquets, Lionel Messi és Jordi Alba pihenőt kapott Valverdétől, a négyes meccskeretbe sem került, sérülés miatt pedig Rafinha, Arthur, Luis Suárez, Sergi Roberto, Sergi Samper és Samuel Umtiti sem léphet pályára. Ezek alapján garantálható, hogy igencsak tartalékos katalán kezdő fut ki a Nou Camp zöld gyepére…

A kapuban Cillessen bizonyíthat, előtte pedig a Semedo, Vermaelen, Chumi, Miranda négyesnek kell tökéletesen zárnia. A középpályán és elöl a fiataloknak szavaz bizalmat a spanyol szakember, hiszen az Alená (20 éves), Oriol Busquets (19 éves), Denis Suárez (24 éves) trió hozhatja helyzetbe a gólokért felelős Dembélé (21 éves), Munir (23 éves), Malcom (21 éves) hármast.

A lap jóslata szerint a kispadról Ter Stegen, Rakitic, Coutinho, Lenglet, A. Vidal, R. Puig, Guillem és Collado vár bevetésre.

A várható esti kezdők:

FC Barcelona a nyolcaddöntőbe jutásért harcol a kupában – fotó: Sport.es

címlapkép: Soccrates/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik