Nemzetközi foci

Kétszer is egyenlített az MU az Arsenal ellen – VIDEÓ

De Gea bakija ellenére pontot szerzett a manchesteri gárda. A Liverpool hátrányból fordított, a Chelsea hiába vezetett, pont nélkül maradt.

Az angol élvonal tizenötödik fordulójában szerda este újabb hat mérkőzésre került sor, köztük egy igazi ragadóra is, hiszen a Manchester Unitedhez az Arsenal látogatott. Shkodran Mustafi révén a vezetést a londoniak szerezték meg a a 27. percben, amihez kellett De Gea elképesztő bakija is. Sokáig nem örülhettek a vendégek, hiszen Martial négy perccel később egalizált.

A 68. percben aztán Lacazette újfent előnyhöz juttatta az „ágyúsokat” (1-2), ám az MU ezúttal egy percen belül reagált a bekapott gólra. ezúttal Lingard (2-2) volt eredményes. Így alakult ki a végeredmény.

Az este további mérkőzésein a Chelsea hiába vezetett, végül pont nélkül maradt a Wolves otthonában (2-1), a Spurs viszont hazai pályán győzte le a Sotont (3-1). A Liverpool hátrányba került ugyan a Burnley vendégeként, ám a „vörösök” Milner, Firmino és Shaqiri góljaival fordítottak (1-3) és őrzik második helyüket a tabellán.

Lacazette, 1-2

Lingard, 2-2

Premier League, 15. forduló

Burnley – Liverpool FC 1-3 (0-0)
Fulham – Leicester City 1-1 (1-0)
Wolverhampton Wanderers – Chelsea FC 2-1 (0-1)
Everton – Newcastle United 1-1 (1-1)
Manchester United – Arsenal 2-2 (1-1)
Tottenham Hotspur – Southampton 3-1 (1-0)

címlapkép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik